Bodystocking

Fra H&M · name it · BeKids · Friends KUN

10,-

...flere end 3700 varer i shoppen

Om konceptet

KIDS secondhand er butikken for dig, der ønsker en mere afbalanceret og bæredygtig verden.

Når du handler hos os, er du med til at spare på ressourcerne – både verdens og dine egne økonomiske ressourcer.

Der er altid mindst 2.500 varenumre i shoppen. Og vi bestræber os på at have mindst 200 varenumre i hver størrelseskategori, så du har noget at vælge imellem. Tøjet er grundigt gennemgået og sorteret, så kvaliteten er i top. Varerne inddeles i to kategorier – nemlig en 1. og en 2. sortering.

I 1. sorteringen er tøjet nyt, som nyt eller stort set som nyt (minimalt farvetab kan forekomme).

I 2. sorteringen kan det ses, at tøjet er vasket og brugt (farvetab og vaskefnuller forekommer), men det er stadig fejlfrit – altså helt uden huller, pletter, fejl og mangler.

Og så har vi kategorien to-good-to-go. Her finder du tøj, som er godt brugt, eller det kan være næsten som nyt med en fejl på. Det kan fx være en fuldt funktionel flyverdragt med synligt slid på knæene – en uldbody med et minimalt hul – eller en Hummel bodystocking med tydeligt krak i logoet. Til gengæld er priserne helt i bund.

Vi bruger så vidt muligt genbrugs-, miljøvenlige og/eller genanvendelige materialer, når vi pakker tøjet og sender det til dig.

Og så vasker vi naturligvis i miljø- og allergivenlige vaskemidler – uden brug af skyllemiddel, og hvis det overhovedet kan lade sig gøre lufttørrer vi tøjet ude. Tørretumler bruger og har vi ikke!

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse i shoppen.

Levering - enkelt og ligetil

Du betaler 45 kr. for fragt og ekspedition uanset, hvor stor din pakke er – det er ganske enkelt!

Ved køb over 500 kr. betaler vi fragten.

Sikker betaling

Betal med Visa/Dankort, Visa, MasterCard eller MobilePay – helt sikkert!